Ontdekken

Zuid Limburg heeft veel te bieden. U kunt actief bezig zijn met wandelen, fietsen, wielrennen, mountainbiken en golfen. Tijdens of na afloop geniet u van een hapje of drankje op één de vele terrasjes in de omgeving.

Cadier en Keer

Cadier en Keer kent, zoals heel Zuid-Limburg, een eeuwenoude historie. De oorspronkelijke historische kern van Cadier en Keer heeft zich ontwikkeld langs de Limburgerstraat, Kerkstraat en Dorpstraat; langgerekte aders in oostelijke en westelijke richting.

Cadier en Keer is een ideale uitvalsbasis voor diverse activiteiten en uitstapjes.

Wandelen

Vanuit het dorp Cadier en Keer starten diverse wandelroutes. 

Een aantal voorbeelden: 

Fietsen

Het heuvelland is bij uitstek geschikt om te ontdekken met de (elektrische) fiets. Er zijn prachtige paden en wegen waar vandaan u van het prachtige landschap kunt genieten

Klik hier voor diverse route voorbeelden

Wielrennen

Huize Bronsgroen ligt aan de route van de Amstel Gold Race. Ook de 150km toerversie komt langs de woning.

Mountainbiken

Moutainbikers kunnen hun hart ophalen in de regio. Mooie tochten met veel hoogtemeters door het prachtige landschap. Er zijn veel nette uitgezette routes. 

Klik hier voor diverse routes.

Golfen

Op steenworp afstand ligt golfbaan Het Rijk van Margraten. Een prachtige 18-holes baan met een hoogteverschil van wel 50 en heerlijke ambiance.

Naast een volwaardige golfbaan beschikt Het Rijk van Margraten over een 9-holes Short Golfbaan, een overdekte driving range en een sfeervol clubhuis.

Maastricht, Valkenburg, Vaals en ....

De bekende steden Maastricht, Valkenburg en Vaals zijn gemakkelijk te bereiken vanuit de vakantiewoning. Heerlijk rondlopen en genieten van de vele winkels, restaurants, terrassen en bezienswaardigheden.

Maar ontdek ook het vlakbij gelegen Gulpen (bekend van Gulpener brouwerij), Wijlre (Brand brouwerij), Reijmerstok (bekend van Brut172), Slenaken, Epen of een van de vele andere dorpen. 

Een bezoek aan het Netherlands American Cemetery and Memorial in Margraten kan zeker aangeraden worden.  Hier worden de gesneuvelden amerikanen uit WOII op indrukwekkende wijze herdacht.